Ordedienst

Beste leden,

In het overzicht zien jullie de lijst tot en met december wie er ordedienst heeft tijdens de thuis wedstrijden. Als je orde dienst hebt tijdens de eerste wedstrijd moet je de zaal klaar maken voor de wedstrijden. Bij sommige wedstrijden staat ouder, wij zoeken voor deze wedstrijden nog vrijwilligers. Als je de ordedienst wil doen voor deze wedstrijd kun je dit door geven aan Iris of aan Sanne dan passen wij dit aan in het programma.
Dit betekend:

• Tijdtafel klaarzetten.
  • Doelverkleiners ophangen als de E-jeugd moet spelen. Deze vind je in de berging aan de stikkerlaan zijde achter het gordijn links tegen de muur aan.
  • Ballen kar openen.
  • Als je orderdienst hebt tijdens de laatste wedstrijd moet je de zaal opruimen.

Dit betekend:

• Tijdtafel opruimen.
  • Doelverkleiners opruimen.
  • Alle ballen opruimen en de kar weer op slot doen.
  • De wedstrijdtafel klaarmaken houdt in:
  • Tafel uit de berging halen. (met wieltjes)
  • Tijd/scoreapparatuur & de sleutel voor de ballenkar kun je halen bij de persoon die die dag verantwoordelijk is voor de sporthal. (deze zit in dat hokje)
  • De reclame borden liggen in de berging aan de stikkerlaan zijde.
  • In onze eigen kast vind je een bakje met papiertjes, pen en een fluitje. Deze kun je gebruiken tijdens de wedstrijd. Deze zet je ook op de wedstrijdtafel neer.
  • Aan het einde van de dag/avond moeten al deze spullen weer netjes opgeruimd worden.

Sportieve groet,

Het bestuur.