Nieuws

 Vandaag was het dan eindelijk zover... worden we kampioen of niet? Voor de meiden van D1 nog steeds de vraag... voor de trainsters en coach en alle ouders was het al bekend maar de meiden nog even in de waan gelaten dat ze deze wedstrijd toch echt nog moesten winnen. In de voorbereiding alle cadeaus en spandoeken al besteld en gemaakt maar daar hadden de meiden geen weet van!  Vanmorgen om 11.30 uur begon de wedstrijd tegen Cometas, een overvolle tribune natuurlijk, want ze hadden allemaal hun vriendjes/ vriendinnetjes/ klasgenootjes/ opa's en oma's / ooms en tantes / neefjes en nichtjes en noem maar op meegenomen naar deze wedstrijd. Al snel hadden ze een grote voorsprong en dit bleef ook zo, de wedstrijd eindigde met 29-7 op het scorebord!! HV Bluestars D1 Kampioen!! Wat een blijdschap, wat een trots!!  Allemaal hun nieuwe t-shirt aan gekregen, een mooie roze met naam en achterop Kampioen 2018-2019, het vreugde dansje en de tegenpartij bedanken. Geen idee wat er nog meer ging gebeuren natuurlijk, allemaal op rij, het gezicht naar het publiek en van het publiek kregen ze een staande ovatie! Na de staande ovatie van het publiek werden de trainsters, Sandra en Henriette en de coach Chantal bedankt voor hun inzet het hele seizoen en  met het behaalde resutaat dat hun team kampioen is geworden!! Een mooi bos bloemen, een kaart en een cadeau mocht natuurlijk niet ontbreken. De Kampioenen kregen van de C meiden allemaal een mooie armband! Dit hadden de C meiden voor hun gekocht als cadeau, echt top van de C meiden!! Toen was het zover, ze kregen allemaal een gouden medaille uitgereikt en een hele mooie kampioens beker!  Een mooie toespraak richting de speelsters, de trainsters en de coach, de ouders bedankt voor hun inzet rondom alle wedstrijden en publiek bedankt voor het aanmoedigen. Na afloop in de kantine een lekker stuk taart voor alle speeltsters en ter afsluiting met zn allen naar de Mac Donalds!   Al met al een geweldig seizoen en super mooie afsluiting!! Op naar volgens seizoen!!  
 
Lees het hele bericht
 
First Class Couriers en Speer Reclame/Communicatie hebben de B-jeugd voorzien van nieuwe tenue's. Namens de vereniging willen wij beide sponsoren hier hartelijk voor bedanken.
 
Lees het hele bericht
 
 Zondag 29 januari 2017 ontvingen de meiden van HV Bluestars hun nieuwe tassen van hun sponsor Saftey Fire Products. Henry en Truus bedankt!
 
Lees het hele bericht